Quantcast
  1. Sign up now and join over 35,000 northwest gun owners. It's quick, easy, and 100% free!

can't stay logged on

Discussion in 'Questions, Problems, & Feedback' started by thorborg, Dec 29, 2014.

  1. thorborg

    thorborg portland oregon Well-Known Member 2015 Volunteer 2016 Volunteer

    Messages:
    806
    Likes Received:
    1,003
    The last few days I have to log on every day both at home and at work, two completely unrelated systems. must be on NFWA's end why?
    Thor
     
  2. Joe Link

    Joe Link Portland, OR Well-Known Member Staff Member Lifetime Supporter 2015 Volunteer 2016 Volunteer

    Messages:
    6,247
    Likes Received:
    4,483
    Which browser(s) are you using? Are cookies enabled?
     
  3. U201491

    U201491 Well-Known Member

    Messages:
    9,857
    Likes Received:
    10,560
    Several people are saying the same thing. Cruising along and just get logged out or can't connect. Very sporatic.
    Then in an edit yesterday the edit box changed color.
    We Figured you guys were playing flip the switches out there LOL
    Firefox and explorer and cookies on.
     
  4. thorborg

    thorborg portland oregon Well-Known Member 2015 Volunteer 2016 Volunteer

    Messages:
    806
    Likes Received:
    1,003
    I don't know, I've changed nothing, this is windows 8 (explorer 11?maybe)I can barely find my E mail. Yesterday and again today I have had to log on!
    For the love of God, don't anyone buy Windows 8 unless your some sort of technoid
    But
    At work we have a professionally managed system and to my knowledge they have changed nothing, Sunday and again today I had to log on.
    I do not believe it is a coincidence.
    Also; I've uncookied nothing.
     
  5. Joe Link

    Joe Link Portland, OR Well-Known Member Staff Member Lifetime Supporter 2015 Volunteer 2016 Volunteer

    Messages:
    6,247
    Likes Received:
    4,483
    I appreciate the clues guys. I'll see what I can find. Please keep me updated.
     
  6. Phrank

    Phrank Forest Grove Active Member

    Messages:
    176
    Likes Received:
    92
    I had similar behavior and blank chat window. Was recommended to use https vs. http and it has cleared up.

    If you check the chat logs, you can see when I started experiencing it yesterday Joe.
     
    Joe Link likes this.
  7. Joe Link

    Joe Link Portland, OR Well-Known Member Staff Member Lifetime Supporter 2015 Volunteer 2016 Volunteer

    Messages:
    6,247
    Likes Received:
    4,483
    Thanks Phrank.

    It was my understanding that the site could no longer be accessed via HTTP. How were you able to access it?
     
  8. Phrank

    Phrank Forest Grove Active Member

    Messages:
    176
    Likes Received:
    92
    Not sure Joe, but I don't recall ever updating my link for https which I did yesterday. Just checked on my other machine and it was still linked to the regular http site, but it redirected to the https site which this computer did not do. Both running Win 8.1, Firefox. The URL on this machine yesterday definitely did not have https at the time. I did clear cache earlier in the day, but I also do that 1-2 x per week so nothing new there.

    Hope the details help.
     
  9. Joe Link

    Joe Link Portland, OR Well-Known Member Staff Member Lifetime Supporter 2015 Volunteer 2016 Volunteer

    Messages:
    6,247
    Likes Received:
    4,483
    That definitely helps, thanks Phrank.

    HTTP/HTTPS was my first thought. We setup a permanent redirect from HTTP to HTTPS, but I can see where old links might cause problems. I suppose I ought to send out a notification, telling people to update their bookmarks. It might not be the cause of this, but it's one more thing to rule out while we investigate.
     
  10. thorborg

    thorborg portland oregon Well-Known Member 2015 Volunteer 2016 Volunteer

    Messages:
    806
    Likes Received:
    1,003
    AW, Man, If it's not on your end, then I'm in deep DO as I haven't a clue what you guys are talking about.
     
  11. Joe Link

    Joe Link Portland, OR Well-Known Member Staff Member Lifetime Supporter 2015 Volunteer 2016 Volunteer

    Messages:
    6,247
    Likes Received:
    4,483
    Heh, chances are it is something on our end, or related to something we did ;)
     
  12. The Heretic

    The Heretic Oregon Well-Known Member

    Messages:
    5,083
    Likes Received:
    6,837
    This started for me too the last couple of days, and yes, I had been logging in via https, but now it doesn't show http or https in the address bar, just www.... whereas before it did show https

    I use chrome on osx, and cookies are enabled, but all plugins, including JS and Flash are disabled by default.
     
  13. elsie

    elsie Way over there on the left Well-Known Member

    Messages:
    888
    Likes Received:
    618
    First time in a long time I've actually had to log in. I did notice it when to the http: instead of https:. When I added that at the front, I stayed logged in, but I've only been on for a couple of minutes.


    elsie
     
  14. Joe Link

    Joe Link Portland, OR Well-Known Member Staff Member Lifetime Supporter 2015 Volunteer 2016 Volunteer

    Messages:
    6,247
    Likes Received:
    4,483
    I think I found and fixed the issue.

    If it continues to happen, please let me know.
     
    U201491 likes this.
  15. thorborg

    thorborg portland oregon Well-Known Member 2015 Volunteer 2016 Volunteer

    Messages:
    806
    Likes Received:
    1,003
    Whew!!! Thanks JOE!!!!!:s0152:
     
    Joe Link likes this.