Quantcast
  1. Sign up now and join over 35,000 northwest gun owners. It's quick, easy, and 100% free!

Private Messaging not allowing me to reply or send

Discussion in 'Questions, Problems, & Feedback' started by PBinWA, Oct 7, 2011.

  1. PBinWA

    PBinWA Clark County Well-Known Member

    Messages:
    1,092
    Likes Received:
    359
    Anyone ever have the NWFA private messaging system not allow them to reply to or send messages?

    I just get a HTTP 500 error and a blank screen. I have some space left in my inbox.

    Any suggestions?
     
  2. coctailer

    coctailer Portland, OR/Hastings, MI/Vancouver,WA I run with scissors.

    Messages:
    5,074
    Likes Received:
    588
    We banned you.;)


    It happened to me before. It went away on it's own. Darn interwebz....
     
  3. DinhRose

    DinhRose Austin, Texas (Ex-Pat of SE PDX) Active Member

    Messages:
    800
    Likes Received:
    109
    You caught me. My diabolical plan to slow you down by a few seconds has worked. It's a weird error that happens when you loose your Internet connection and reconnect
     
  4. PBinWA

    PBinWA Clark County Well-Known Member

    Messages:
    1,092
    Likes Received:
    359
    Figures, geez just because I haven't bought anything from you this month! ;)

    I'll try again tomorrow.
     
  5. PBinWA

    PBinWA Clark County Well-Known Member

    Messages:
    1,092
    Likes Received:
    359
    I will not be outbid! ;)

    My connection has been pretty good and I even flushed the cache and cleared all the NWFA cookies.

    Oh well, not mission critical at the moment.
     
  6. Trlsmn

    Trlsmn In Utero (Portland) Well-Known Member

    Messages:
    6,838
    Likes Received:
    1,186
    I've had that happen and it was the wording that would make it do that, not any censored words just some combo that the software didn't like. Try a small test PM and see if that works.
     
  7. PBinWA

    PBinWA Clark County Well-Known Member

    Messages:
    1,092
    Likes Received:
    359
    I think that was it Trlsmn, combined with the fact that the user I was trying to reply to had filled their message box. I tried to send them a short test message and finally got a useful error message.

    Thanks,

    PB