New Server Speed & Performance?

Discussion in 'Questions, Problems, & Feedback' started by Joe Link, Jan 19, 2009.

  1. Joe Link

    Joe Link
    Portland, OR
    Well-Known Member Staff Member Lifetime Supporter Bronze Supporter 2015 Volunteer 2016 Volunteer

    Messages:
    6,936
    Likes Received:
    6,353
    So, our migration is officially 95% complete. The last 5% should be transparent for you, the end users, so there should be no further interruptions.

    There were two reasons we switched hosts: database errors due to too many incoming connections and slow speed/performance. I'm confident we've taken care of the database errors, but I'd like to ask all of you if you're noticing any increase in speed and/or performance over the last host.

    Please post your comments :thumbup:
     
  2. PhysicsGuy

    PhysicsGuy
    Corvallis, OR
    Resident Science Nut

    Messages:
    4,134
    Likes Received:
    162
    It seems a lot faster than before, and not a single database error! :D
     
  3. The Dude

    The Dude
    The 206, WA
    Member

    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    Yeah, seems faster and no db errors.
     
  4. wakeadrian

    wakeadrian
    Beaverton
    Member

    Messages:
    293
    Likes Received:
    10
    Seems much faster to me! :D :thumbup:
     
  5. Doc In UPlace

    Doc In UPlace
    Tacoma-ish
    Well-Known Member

    Messages:
    2,690
    Likes Received:
    2,154
    Running fine, thanks for your hard work.
     
  6. wou42

    wou42
    Portland
    Active Member

    Messages:
    192
    Likes Received:
    57
    Running great here. Thanks!!
     
  7. ZeroRing

    ZeroRing
    26th District, WA
    Active Member

    Messages:
    2,548
    Likes Received:
    22
    No issues yet with the DBE of death... and definitely faster. :thumbup:
     
  8. Sun195

    Sun195
    Pugetropolis, WA
    Well-Known Member

    Messages:
    2,081
    Likes Received:
    379
    Zoom...
     
  9. finch6013

    finch6013
    Oregon City
    Active Member

    Messages:
    1,160
    Likes Received:
    18
    I think load times are faster, and I have yet to get the error of death. Thanks for all your hard work
     
  10. shooter

    shooter
    Ridgefield
    Member

    Messages:
    247
    Likes Received:
    1
    Definitely faster! Thanks for all of your hard work putting the transition together.
     
  11. Bentwing

    Bentwing
    Milwaukie Or
    New Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    I'm new to the forum so I don't know if there is any improvement, but each new thread takes about a minute to load.
     
  12. Joe Link

    Joe Link
    Portland, OR
    Well-Known Member Staff Member Lifetime Supporter Bronze Supporter 2015 Volunteer 2016 Volunteer

    Messages:
    6,936
    Likes Received:
    6,353
    That's really odd, what type of internet connection do you have? Does it happen with other vBulletin based forums or just this one?
     
  13. Doc In UPlace

    Doc In UPlace
    Tacoma-ish
    Well-Known Member

    Messages:
    2,690
    Likes Received:
    2,154
    That is for sure wierd. This thread loaded in under 1 second here (Comcast broadband connection)...
     
  14. finch6013

    finch6013
    Oregon City
    Active Member

    Messages:
    1,160
    Likes Received:
    18
    I have qwest broadband and most pages load in a second or less
     

Share This Page