JavaScript is disabled
Our website requires JavaScript to function properly. For a better experience, please enable JavaScript in your browser settings before proceeding.
Messages
2
Reactions
0
HELLO, GUYS AND LADIES, I AM A NEW MEMBER AND I HAVE A FEW FIREARMS. I LIVE IN FLORIDA AND AM 72 YEARS OLD OF BODY AND 35 OF MIND. I DID 6 YRS IN THE US ARMY, I WAS IN NIKE HERCULES MISSILE TRACKING ON HILL IN MILWAUKEE, MY 1ST THREE YEARS IN 101ST AIRBORNE, AND IN KOREA, FOR MY LAST YEAR, I ALSO WENT TO HQS WEISBADEN AIR FORCE BASE OF NILE HERCULES MISSILE HEADQUARTERS IN S2. I HAVE BEEN MARRIED SINCE 1965 TO SAME WOMAN I MET IN MILWAUKEE, SHE WAS FROM ENGLAND. I DON'T KNOW WHAT PEOPLE PUT IN THESE THINGS, BUT I AM HERE BECAUSE I AM LOOKING FOR A SS TOKAREV PISTOL SS AND PREFERABLY RUSSIAN OR YUGOSLAVIAN, NOT CHINESE OR ROMANIAN, BULGARIAN OR POLISH.
 
welcome to NWF ! well... we have an awesome "classified" section, and i think there mite be one offered ? go to forums, and scroll down to "classifieds", and check it out . also there is a "items wanted" section....... you can post what your looking for there . i have two of the tok in norinco form 9mm, and they are two of the best guns i own.........i'v also been looking for the org tok...just haven't found the right deal yet ! enjoy yourself !!

steven
 

Upcoming Events

Teen Rifle 1 Class
Springfield, OR
Kids Firearm Safety 2 Class
Springfield, OR
Arms Collectors of Southwest Washington (ACSWW) gun show
Battle Ground, WA

New Resource Reviews

New Classified Ads

Back Top