Resolved Slow site speed for Comcast customers (and possibly others)

Discussion in 'NWFA Issue Tracking' started by Joe Link, Jul 7, 2016.

Tags:
  1. Joe Link

    Joe Link
    Portland, OR
    Well-Known Member Staff Member Lifetime Supporter Silver Supporter Bronze Supporter 2015 Volunteer 2016 Volunteer

    Messages:
    7,503
    Likes Received:
    8,005
    Since yesterday the site has been very slow from my home network (Comcast) but loading normally from other networks (CenturyLink, Sprint LTE). Our host has pinpointed the issue to a physical cut in the fiber between our host's data center and their upstream provider's network. This may affect other networks as well. They're working on repairing the fiber but do not have an ETA for us at this point.
     
    Joe13 likes this.
  2. v0lcom13sn0w

    v0lcom13sn0w
    Keizer
    non-snowflake millennial constitutionalist/patriot Gold Supporter

    Messages:
    6,403
    Likes Received:
    16,904
    im on comcast. workin good for me
     
  3. Joe13

    Joe13
    NW of Vancouver
    Opinionated & Blunt Bronze Supporter 2015 Volunteer 2016 Volunteer 2017 Volunteer

    Messages:
    10,724
    Likes Received:
    26,027
    Slow as mud pie earlier.

    Now it's good to go.
     
  4. Joe Link

    Joe Link
    Portland, OR
    Well-Known Member Staff Member Lifetime Supporter Silver Supporter Bronze Supporter 2015 Volunteer 2016 Volunteer

    Messages:
    7,503
    Likes Received:
    8,005
    Looks like we're good :)
     

Share This Page