Quantcast
  1. Sign up now and join over 35,000 northwest gun owners. It's quick, easy, and 100% free!

I keep getting a Error, No info sent from the server...

Discussion in 'Questions, Problems, & Feedback' started by WIRED tactical, May 3, 2011.

  1. WIRED tactical

    WIRED tactical Snohomish County, WA Member

    Messages:
    141
    Likes Received:
    23
    Im not sure if im the only one who has been experiencing this problem. This site has worked fine (and I love it) up until yesterday when I started clicking the normal links (new posts, pictures, thread titles etc) and I get an error that says no information was sent from the server EMPTY RESPONSE. It took me 4 tries to get the forum tab to go through.

    Is this a problem with my computer/network?

    Thanks
    Kyle
     
  2. olydemon

    olydemon Olympia Active Member

    Messages:
    240
    Likes Received:
    30
    I had this happen once yesterday on my android phone. I just assumed it was a connection error as I get alot of failures on other sites when on my phone.
     
  3. pokerace

    pokerace Newberg Well-Known Member

    Messages:
    2,293
    Likes Received:
    753
    WE Don't love love you
     
  4. Joe Link

    Joe Link Portland, OR Well-Known Member Staff Member Lifetime Supporter 2015 Volunteer 2016 Volunteer

    Messages:
    6,247
    Likes Received:
    4,483
    Hmm, anyone else having this issue? I haven't seen it on my side.
     
  5. WIRED tactical

    WIRED tactical Snohomish County, WA Member

    Messages:
    141
    Likes Received:
    23
    Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data
     
  6. Trlsmn

    Trlsmn In Utero (Portland) Well-Known Member

    Messages:
    6,838
    Likes Received:
    1,186
    I had a friend contact me this morning about the very same error 324.
     
  7. Joe Link

    Joe Link Portland, OR Well-Known Member Staff Member Lifetime Supporter 2015 Volunteer 2016 Volunteer

    Messages:
    6,247
    Likes Received:
    4,483
    Which browser are you using WIRED? How about your friend Trlsmn?
     
  8. theduke

    theduke NW Member

    Messages:
    353
    Likes Received:
    8
    This is what I'm getting as well & chat is not working......Int. Expl. Chrome:huh:




    Good for about 6 hits then the error shows repeatedly...........:(
     
  9. Trlsmn

    Trlsmn In Utero (Portland) Well-Known Member

    Messages:
    6,838
    Likes Received:
    1,186
    Well theduke was who I was talking about Joey so I'll leave it to you two.
     
  10. WIRED tactical

    WIRED tactical Snohomish County, WA Member

    Messages:
    141
    Likes Received:
    23
    Chrome. Have not experienced it on my droid as of yet.
     
  11. MA Duce

    MA Duce Central Oregon Well-Known Member

    Messages:
    1,065
    Likes Received:
    117
    Having the same issue, also with Chrome. Usually just refreshing the page will pull it up, but not always. Am relining my hat with fresh tinfoil, changing my underwear, and orienting my desk toward magnetic North.
     
  12. Joe Link

    Joe Link Portland, OR Well-Known Member Staff Member Lifetime Supporter 2015 Volunteer 2016 Volunteer

    Messages:
    6,247
    Likes Received:
    4,483
    This seems to be a known issue with Chrome, as per their support forums. I'll see if there's anything on our end we can do to fix it.
     
  13. WIRED tactical

    WIRED tactical Snohomish County, WA Member

    Messages:
    141
    Likes Received:
    23
    It did not happen at all yesterday. It just hit me again today. I can support it being chrome as I used IE8 for a bit and did not experience the problem.
     
  14. Doubletap247

    Doubletap247 Happy Valley, Oregon, United States New Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    I ma having the same issue and it seems to do it when using Chrome and IE. refreshing a couple of times brings in the page but it would be nice if it didnt happen
     
  15. toys in the toybox

    toys in the toybox Tenino Member

    Messages:
    63
    Likes Received:
    20
    seems to be happening alot to me and this is the ONLY site i have this problem with. I use google chrome as well and refreshing or waiting awhile seem to allow things to eventually happen or go thru but is highly annoying and slow at times. admins please help. im so not a computer guy
     
  16. theduke

    theduke NW Member

    Messages:
    353
    Likes Received:
    8
    Problem is back worse than ever. 324 errorrrrrrrrrrrrrrrrrr On Chrome IE.
     
  17. toys in the toybox

    toys in the toybox Tenino Member

    Messages:
    63
    Likes Received:
    20
    HELLO Beuhler, admins, anybody?? its making this site less and less fun when we have to deal with this kind crapola, makes me want to spend time and money elsewhere.
     
  18. Joe Link

    Joe Link Portland, OR Well-Known Member Staff Member Lifetime Supporter 2015 Volunteer 2016 Volunteer

    Messages:
    6,247
    Likes Received:
    4,483
    Well, it doesn't look like there's much we can do about it here other than recommending users use Firefox or Internet Explorer until Google gets this fixed. If you really want to keep using Chrome there is a ton of information on what others have done to help lessen the chances of this happening. Check the link below:

    Search results - Google Chrome Help
     
  19. theduke

    theduke NW Member

    Messages:
    353
    Likes Received:
    8
    Its BAAAAAAAAACK......any solution to this Event??
     
  20. Joe Link

    Joe Link Portland, OR Well-Known Member Staff Member Lifetime Supporter 2015 Volunteer 2016 Volunteer

    Messages:
    6,247
    Likes Received:
    4,483
    Check the post above yours :)