Glitch when editing new thread titles ?????

Discussion in 'Questions, Problems, & Feedback' started by Bend, Feb 13, 2009.

  1. Bend

    Bend
    Central OR
    Member

    Messages:
    283
    Likes Received:
    2
    This has happened to my threads twice.

    I start a thread, it runs and gets comments, I edit the the origional thread title slightly. The new title shows up on the origional post when the thread is brought up but does show the edit when threads are listed for a subject area.

    I'll edit the title of this thread in a few minutes to show what I mean.
     
  2. PhysicsGuy

    PhysicsGuy
    Corvallis, OR
    Resident Science Nut

    Messages:
    4,134
    Likes Received:
    158
    hmm, I will see what you mean after you edit.
     
  3. Bend

    Bend
    Central OR
    Member

    Messages:
    283
    Likes Received:
    2
    Darn, It worked this time. I'll give it more time, try it in the morning.

    Thanks.
     
  4. PhysicsGuy

    PhysicsGuy
    Corvallis, OR
    Resident Science Nut

    Messages:
    4,134
    Likes Received:
    158
    Lol, the forum is trying to mess with your mind :p
     
  5. Bend

    Bend
    Central OR
    Member

    Messages:
    283
    Likes Received:
    2
    I got it to mess up. I had to exit the board.

    My first edit was ???, it took, I did not exit.

    Second was ***, I exited for a few minutes and came back. Messed up. (with my mind again. Back to the future.) :)
     
  6. Bend

    Bend
    Central OR
    Member

    Messages:
    283
    Likes Received:
    2
    Any fix yet?

    Found another:

    In the advanced search for user name, when asking for posts by a user you get threads that the user posted in not the specific posts by themselves.
     
  7. Joe Link

    Joe Link
    Portland, OR
    Well-Known Member Staff Member Lifetime Supporter 2015 Volunteer 2016 Volunteer

    Messages:
    6,545
    Likes Received:
    5,157
    I'll look into these ;)
     

Share This Page