Can not post to classifieds

Discussion in 'Questions, Problems, & Feedback' started by AndyH, Sep 3, 2010.

  1. AndyH

    AndyH
    Keizer, Oregon
    Well-Known Member

    Messages:
    1,700
    Likes Received:
    541
    Getting the following error"

    "Webpage error details

    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; GTB6.5; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.5.30729; WinNT-PAI 18.06.2009; .NET CLR 3.0.30729; .NET4.0C)
    Timestamp: Sat, 4 Sep 2010 02:05:21 UTC


    Message: Syntax error
    Line: 619
    Char: 21
    Code: 0
    URI: http://www.northwestfirearms.com/forum/newthread.php?do=newthread&f=21
     
  2. Trlsmn

    Trlsmn
    In Utero (Portland)
    Well-Known Member

    Messages:
    6,836
    Likes Received:
    1,187
    I just tried a test post and it worked. Try logging out and clearing your NWFA cookies and then try it again.
     
  3. AndyH

    AndyH
    Keizer, Oregon
    Well-Known Member

    Messages:
    1,700
    Likes Received:
    541
    I will give that a try


    Thanks
     
  4. Trlsmn

    Trlsmn
    In Utero (Portland)
    Well-Known Member

    Messages:
    6,836
    Likes Received:
    1,187
    Not sure it will help but it's worth a try.
     
  5. AndyH

    AndyH
    Keizer, Oregon
    Well-Known Member

    Messages:
    1,700
    Likes Received:
    541
    Well not sure what fixed it, tried a bunch of different things but I am up good to go.


    Thanks,


    Andy
     

Share This Page